Αιθουσα Σπανια Εργα

 
Πορτραίτο του μοντέλου Suzanne Valadon (1865-1938). Χρωματιστό μολύβι σε χαρτί, 14.5x20.5cm με υπογραφή που συμπίπτει με του Pierre-August-Renoir (1841-1919).
 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι: Όπως υποσχεθήκαμε προχωρήσαμε την έρευνα σε τέτοιο βαθμό που είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι το εικονιζόμενο έργο τέχνης, φιλοτεχνημένο και στις δύο επιφάνειες, που έχουμε προ μηνών παρουσιάσει, έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και τις προυποθέσεις ενός τεκμηριωμένου έργου που μπορεί να αποδοθεί με βεβαιότητα στον μέγιστο Γερμανό εξπρεσιονιστή ζωγράφο και ιδρυτή της ομάδας "Η ΓΕΦΥΡΑ" Ernst Ludwig Kirchner 1880-1938. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα από τα 600 και πλέον έργα του που χάθηκαν και διασκορπίστηκαν επειδή καταδιώχτηκαν ως εκφυλισμένη τέχνη από το ναζιστικό καθεστώς. Το έργο αυτό είναι διαθέσιμο για μελέτη σε οποιονδήποτε ιστορικό της τέχνης ή τεχνικό της εφαρμοσμένης ζωγραφικής που έχει τους τίτλους και τα εχέγγυα να μπορεί να μελετήσει τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Συγχρόνως θα είναι στην διάθεσή του και η δική μας έρευνα-μελέτη.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνια

 

e-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητο

+30 (697) 2221618

Εγγραφειτε

 

Όλα τα εκθέματα του e-museum athanasiadis είναι υπαρκτά και διατίθενται για μελέτη, σε οποιονδήποτε ακαδημαϊκό ιστορικό θεωρητικό ή της εφαρμοσμένης τέχνης, τα ζητήσει.