Ελεγχος Εργων Τεχνης

Στο e-museum athanasiadis δουλεύουμε σκληρά για την εκτίμηση, χρονολόγηση, πιστοποίηση της αυθεντικότητας και αξιολόγηση έργων της σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής κυρίως της γενιάς του '30 αλλά και ζώντων εικαστικών σε συνεννόηση μαζί τους. Ο Βασίλης Αθανασιάδης (ιδρυτής του e-museum athanasiadis και συντηρητής με πείρα δεκαετιών στην εφαρμοσμένη τέχνη) περιστοιχισμένος από γνωστούς ιστορικούς της τέχνης καθώς και ειδικούς δικαστικούς πραγματογνώμονες με προσοχή, επιμελή και σχολαστική έρευνα, αναλαμβάνει υπεύθυνα με τις ενδεδειγμένες μεθόδους ( τεχνικές μελέτες, έρευνα αρχείου, αντιπαραβολές κ.ά.) τις παραπάνω εργασίες πάντα συνοδεύοντάς τες από τα απαιτούμενα παραστατικά. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και η ημερομηνία έναρξης της παραπάνω δραστηριότητας.

Επικοινωνια

 

e-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητο

+30 (697) 2221618

Εγγραφειτε

 

Όλα τα εκθέματα του e-museum athanasiadis είναι υπαρκτά και διατίθενται για μελέτη, σε οποιονδήποτε ακαδημαϊκό ιστορικό θεωρητικό ή της εφαρμοσμένης τέχνης, τα ζητήσει.